Anti-Aging

Sterk in huidverjonging en huidverbetering.

Body & Beauty is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, of te wel anti-aging. Met een breed aanbod in professionele apparatuur en methodes die tot doel hebben de huid te verbeteren en verjongen kunnen wij van Body & Beauty u vrijblijvend informeren.

[flickr-photo:id=23706047354,size=-]

Microdermabrassie biedt het beste van twee werelden. Naast het vernieuwende effect dat de microkristallen hebben, kunnen wij van Body & Beauty met deze innovatieve methode direct werkzame stoffen insluizen in de vernieuwde huid met de Beautytec-Sim

Geschikt voor het behandelen van onder meer rimpeltjes en lijntjes, door zon beschadigde huid, pigmentvlekken, littekens en onzuiverheden.

De Beautytec-Sim is erg geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huid die kampt met andere huidproblemen. Behalve geluidsgolven, kan dit apparaat ook impulsen geven met hoog voltage, zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Dit resulteert in vakkundige bestrijding van oedeemvorming onder de oogleden, acne, rimpels, littekens en piment storingen.

De anti-aging mogelijkheden bij Body & Beauty zijn talloos. Door de behandelingen te combineren zorgen wij voor het beste resultaat.

Body & Beauty staat voor u klaar om u vrijblijvend een behandelplan op maat te maken.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.