Blog

Voet weetjes

Wist je dat:
Iedere voet gemiddeld wel 26 botjes en beentjes bezit?
Iedere voet 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen bevat?
Iedere voet wel 250.000 zweetkliertjes bezit, die per dag zo'n kwart liter vocht afscheiden?
Mensen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen nemen en dat dit opgeteld in een mensenleven leidt tot 185.000 kilometer?
Je dan meer dan vier keer de wereld bent rondgelopen?
Hoewel voeten heel belangrijk zijn, niet zo goed verzorgd worden als handen?

Bescherm je goed! BLOG

1. JE SMEERT ALLEEN MAAR ALS JE GAAT LIGGEN BAKKEN
Fout, dus. Want op een minder zonnige dag kun je net zo goed verbranden. Je ziet de zon dan weliswaar niet, maar je weet: achter de wolken schijnt hij altijd. En dus geeft hij ook UV-straling af, precies dat waardoor jij verbrandt. Maak er dus routine van om zeker je gezicht altijd in te smeren, zij het met een dagcrème met een beschermende factor, zij het met zonnebrand.Vergeet daarbij ook de oren en hals niet, die verbranden snel vanwege de dunne huid. 

Ongeregeldheden

Hoe kun je wratten het best behandelen?

Het is niet meer dan normaal dat sommige mensen wel eens last hebben van wratten. Wratten kunnen overal voorkomen, op je voeten, handen, tussen je knieën, of zelfs in het gezicht. Wratten zijn niet gemakkelijk te voorkomen en je kunt al snel besmet raken. Het vermijden van wratten zal dus lastig worden, maar het behandelen van wratten daarentegen is erg simpel. Hieronder zullen we een aantal tips en manieren geven bij het behandelen van wratten.

Behandelen