Zolen en Slippers

Slippers met een compleet op maakt gemaakt voetbed.de zool krijgt dus de afdruk van uw eigen voet!

View on Flickr

 zz8View on Flickr
 

View on Flickr
 

zz10View on Flickr

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Voor mensen die steunzolen dragen zijn de zomermaanden niet altijd fijn. De schoenen waar de zolen in zitten zijn vaak erg warm, en slippers bieden niet de juiste ondersteuning. Maar ook als u geen steunzolen draagt maar s’ zomers wel veel op slippers loopt heeft Body & Beauty iets nieuws slippers met een compleet op maakt gemaakt voetbed.de zool krijgt dus de afdruk van uw eigen voet!

Ook kunt u zelf het bandje van de slipper samenstellen!

 

 View on Flickr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zooltjes Basic, comfort en simplicity

insolePlus BasicinsolePlus Basic

 

InsolePlus Basic is een custom-made (op maat gemaakte) drukontlastende zool die de oplossing bied voor veelvoorkomende voetklachten. Hierbij moeten we denken aan o.a.: overmatig callus, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. De InsolePlus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden.

 

 

InsolePlus ComfortInsolePlus Comfort

 

InsolePlus Comfort, een comfortabele zool gevormd naar de voet van uw cliënt. Deze zool kan geleverd worden met voorvoetsteun en is voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen. 

 

 

InsolePlus SimplicityInsolePlus Simplicity

 

InsolePlus Simplicity, tevens een custom-made zool, ter ontlasting van de voorvoet. Deze zool past door zijn elegantie en flexibiliteit in iedere schoen, denk hierbij ook aan de zomerschoenen waar over het algemeen weinig comfort in aangebracht is. De Simplicity bied zowel comfort voor de vermoeide en brandende voorvoet maar ook de wratten en likdoorns in de voorvoet kunnen hiermee ontlast worden.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.