Body Scrub

[flickr-photo:id=24186422272,size=n]

Een heerlijke Body-Scrub is een peeling op basis van essentiële oliën die uw huid verzorgt en de huid een grondige reinigt en zijdezacht laat aanvoelen.

Tijdens de behandeling wordt met een speciale Body-Scrub over het lichaam gewreven waardoor dode huidcellen worden verwijderd.Bovendien stimuleert het de doorbloeding en de circulatie van uw huid, daarbij verbeterd het de huid conditie en verfijnt het de structuur van de huid de huid voelt zacht en soepel aan waardoor het lichaam en geest ontspant.

Body-Scrub Ritueel

 

De Body-Scrub Ritueel wordt aangebracht en door middel van een scrub handschoen worden alle dode huidcellen grondig verwijderd. Na een afspoeling met warme kompressen wordt het lichaam in gemasseerd met een voedende essentiële balsem.

Tijdens de Body-Scrub Ritueel wordt het lichaam warm gehouden door onze geheel verwarmde behandeltafel.Effectief zuiverende behandeling van de rug waarbij de huid tot in de diepte wordt gereinigd, de huidstructuur wordt verfijnd en de huid weer soepel aanvoelt.
Een heerlijke Body-Scrub Ritueel met, etherische oliën en zeezout.Ideaal voor als U met vakantie gaat. De huid wordt egaler bruin en hij is goed gevoed en ziet er dus goed uit.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.