Intense Aroma Rhassoul Ritual

[flickr-photo:id=25830018236,size=c]

 

Intense Aroma Rhassoul Ritual begint met een geurreis. U kiest 1 van de 3 aromageuren van Puurr “Relax, Vitalize of Balance”. Deze geur komt in de behandeling regelmatig voor. Vervolgens krijgt u een Rug Rhassoulpakking welke de gedurende behandeling heerlijk kan inwerken.

[flickr-photo:id=25559159720,size=m]

Uw gezicht wordt gereinigd en een peeling in combinatie met de vapozone. De peeling wordt in combinatie met de cleansing Brush pad uitgevoerd voor een intensievere werking en de huid extra doorbloed wordt.
Eventuele (kleine) onzuiverheden worden hierna verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Een AgE serum wordt op de huid aangebracht waarbij de bindweefselmassage doormiddel van de massagerollers de huid optimaal doorbloed en verstevigd.
Na deze intensieve massage voeden we de huid met de Puurr Intens Forse serums die de huid optimaal verzorgd.

Een heerlijke ontspanningsmassage van het gezicht. Als u volledig door de massage ontspannen bent wordt er een oogserum aangebracht doormiddel van een penseelmassage wat ervoor zorgt dat de kleine rimpeltjes en eventuele vochtophopingen onder ogen verminderd, gevolgd met een gezichtsmasker welk ook weer doormiddel van een penseelmassage wordt aangebracht. Hierna worden de handen gemasseerd met de Rhassoul Pakking, zodat deze ook heerlijk gevoed worden en na de gehele behandeling zijdezacht zullen aanvullen, net als de rug..
Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een dag/nachtcrème.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.