Aromaplastie (hydrateren)

Aromaplastie is de befaamde signatuur Decléor-behandeling!

[flickr-photo:id=46970586391,size=-]

 

Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoeften van uw huid.

In het hart van deze tweeledig werkende Multi-gevoeligheidsbehandeling is het aanbrengen van:

 

2 maskers: het Decléor crèmemasker en het Aromaplastie masker met 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden.

 

Bij de Aromaplastie gelaatsbehandelingen wordt gebruikt gemaakt van heerlijke aromessence concentraten die:

      - 100% zuiver zijn
      - 100% natuurlijk zijn
      - 100% werkzaam zijn
      - En geen gebruik van conserveringsmiddelen

Body & Beauty heeft een  uitgebreid assortiment aan aromatische huidverzorgingsproducten gericht op dagelijkse huidverzorging voor alle huidtypen..
Decleor aromatherapie als duoconcept een natuurzuivere aromessence/baume en een phytocrème, dit unieke koppel versterkt elkaar en biedt de huid op verschillende niveaus herstel, structuurverbetering, hydrateert en voedt de huid, biedt comfort en een fantastisch resultaat.

Een uitstekend en ontspannend behandelprogramma verrijkt de huid en biedt de perfecte ondersteuning en voor een mooie en stralende huid.

Aromaplastie

Aromaplastie Essential (oppeppen)
Een multi-actieve 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende fluweelzachte aspect terug. Voor ieder huidtype.
    
Aromaplastie Nutrition (hydrateren)
Een uiterst voedende verzorgingsbehandeling, speciaal aangepast voor de droge huid. Aroma Nutrition hydraterend en voedt, hierdoor wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid versterkt zodat vroegtijdige fijne lijntjes en rimpels, welke samenhangen met droogheid verminderen.
    
Aromaplastie Purete (zuiveren)
Een verzorgende behandeling speciaal aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. Soin Qxygenant zuivert de huid, herstelt de verloren glans en geeft de huid een zuiverder en schoner aanzien. Het helpt bij het oplossen en verwijderen van onvolkomenheden en herstelt de balans.
    
Aromaplastie Intense (voeden)
Aanbevolen voor de rijpere huid en in het bijzonder voor de verslapte huid die haar heldere teint en stevigheid mist. Deze behandeling verbetert stevigheid, bevordert elasticiteit, vervaagt rimpeltjes en kraaienpootjes waardoor uw huid weer gaat stralen. Voor de vermoeide, verslapte en verouderde huid.
    
Aromaplastie Douceur (verzachten)
Een zacht werkende behandeling die de balans in de huid herstelt en rode plekjes en irritaties vermindert. Harmonie wordt aanbevolen voor de gevoelige en kwetsbare huid en brengt verlichting voor zelfs de meest geïrriteerde huid. Voor de gevoelige en geïrriteerde huid.
    
Aromaplastie Lift (anti-veroudering (30+40+50+huid)
Anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid verstevigt, weer laten glanzen en tevens een intensieve anti-rimpelwerking heeft. Na deze behandeling is de rijpere huid weer stralend en jeugdig.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.