Acne (onzuivere huid)

In de medische wereld wordt het aangeduid als acne vulgaris, maar voor velen staat het bekend als (jeugd)puistjes of gewoon een onzuivere huid.

[flickr-photo:id=32710323508,size=-]

 

Veel mensen hebben zelfs na de puberteit nog last van een onzuivere huid. De huid kan dan mee-eters, ontsierende rode vlekken of ontstekingen hebben. Bij de meeste mensen verdwijnen deze onzuiverheden ook niet zomaar en laten ze doorgaans littekens achter.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren.Natuurlijk is het belangrijk de huid goed schoon te houden, maar dit is niet voor iedereen voldoende. Acne wordt vaak beïnvloed door hormonale en genetische factoren, maar kan ook ontstaan door stress.

Body & Beauty heeft al jarenlang ervaring met gezichtsbehandelingen en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van acneen acne littekens met en zonder apparatuur.

 

De acne wordt grondig aangepakt. Samen wordt er gekeken naar de beste oplossing voor uw huid. Wij maken een behandelplan en proberen met onze adviezen uw huid weer schoon en zuiver te maken, vrij van puistjes en mee-eters

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.