Super Hair Removal

 

Super Hair Removal

[flickr-photo:id=26711426437,size=m]

Body & Beauty werkt met de nieuwe ontharings SHR technologie, SHR is effectiever en voor meer verschillende huid-en haartypen.
 

Deze methode van ontharen richt zich op het eiwit in de stamcellen. Daardoor zijn we niet meer afhankelijk van haar en huidskleur en kunnen nu dus ook donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, blond, grijs, rood- succesvol worden behandeld.

Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren.

Met de SHR in Motion  kunnen alle overtollige en ongewenste haren op een veilige en pijnloze manier BLIJVEND verwijderd worden, bij vrouwen zowel als bij mannen.

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe (IN-MOTION). Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. Door deze paintbrush techniek is de SHR behandeling kort, comfortabel en bereiken we alle plaatsen. De huid wordt verwarmd zodat u het nauwelijks merkt en de saffieren contactkoeling beschermt de bovenste huidlaag. De meeste cliënten vergelijken de behandeling met het gevoel van een hotstone massage.

Het aantal benodigde behandelingen

Haar groeit in verschillende fasen. De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaamsgebied. De SHR behandeling verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zijn meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. de groei periode van de haar niet meer belangrijk en kunnen we regelmatiger behandelen

De behandelingen zullen met een tussentijd van 2 tot 3 weken plaatsvinden. Het uiteindelijke aantal behandelingen is zeer persoonlijk en onder andere afhankelijk van haarkleur, type huid en mate van beharing

SHR Ontharen !

Waarom zou u voor Body & Beauty kiezen?

 * Erkend en geregistreerd ontharing specialiste (AGB code)
 * Erkend bij zorgverzekeraars (vergoeding voor ontharen)
 * Erkend ontharing specialiste (ANBOS)
 * Ruim 25 jaar ervaring met definitief ontharen
 * Erkend en geregistreerd sinds 2004 met de IPL techniek
 * Theoretische bijscholing lichttherapie (ANBOS).
 * Gespecialiseerd in alle technieken van tijdelijke en definitief ontharen
 * ANBOS gecertificeerde All Round Schoonheidsspecialiste
 * U krijgt bij Body & Beauty persoonlijke aandacht en nemen de tijd om de behandeling goed en zorgvuldig uit te voeren

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.