Medische Camouflage

[flickr-photo:id=17096877237,size=-]

Hulp bij huidafwijkingen Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn.

Cosmetische chirurgie kan dergelijke huidafwijkingen in veel gevallen helpen te verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar.

Body & Beauty kan dan een belangrijke rol vervullen.

Met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen worden gecamoufleerd.

 

Behandeling met camouflageproducten

Body & Beauty zal de specifieke plek behandelen door toepassing van de juiste camouflageproducten. Dit zijn producten die specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid.

Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

Zelf leren camoufleren

De behandeling bij Body & Beauty leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat u zelf vaardig wordt in het camoufleren. Body & Beauty kan u daarbij helpen.

Body & Beauty is gespecialiseerd in  Camouflage Therapie en erkend door zorgverzekeraars die deze behandeling dan ook meestal geheel of deels vergoedt.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.