Expert (verstevigen)

Aroma Expert “precisie” behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoeften van elk huidtype. 
Vier behandelingen ontlenen hun kracht aan aromessence en concentreren op specifieke, krachtige actieve ingrediënten om een diep indringende werking te bieden en een optimaal doelgerichte werking te garanderen. 

[flickr-photo:id=24268459106,size=-]

 

Zij zijn representatief voor de DECLEOR expertise, waarbij wetenschap en natuur een weldaad aan unieke en ongeëvenaarde voordelen vrijgeven. 

De Aroma Expert Purete behandeling is gebaseerd op de aard van de huid van de klant en haar behoeften, met de keus uit: vocht herstellend aroma expert zuiverend aroma expert, kalmerende aroma expert, voedende aroma expert, liftende aroma expert.

 

Aroma Expert Essential (vocht herstellen)

Aroma Expert Essential is een krachtige behandeling die de vochtbalans van de huid herstelt, de teint weer laat stralen en droogtelijntjes laat verdwijnen. Het is geschikt voor ieder huidtype, met name voor de zeer vochtarme huid.
    
Aroma Expert Nutrition (diep voeden en hydrateren)

Aroma Expert Nutrition bevat plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Het hydrateert en voedt op zichtbare wijze de opperhuid, zodat rimpels en kraaienpootjes vervagen en uw huid een gladder aanzien krijgt. Voor de droge tot zeer droge huid.
    
Aroma Expert Purete (diep zuiveren en reguleren)

Aroma Expert Purete-behandeling dient te worden gebruikt in combinatie met een serie hoogst geconcentreerde, specifieke, doelgerichte producten. Het absorbeert overtollig talg en voorkomt een teveel aan glans, zodat uw huid werkelijk mat wordt. Voor de gemengde tot vette huid.
    
Aroma Expert Douceur (kalmeren en verzachten)

Aroma Expert Douceur is een masker voor de gevoelige huid, dat uitsluitend in professionele schoonheidsinstituten mag worden toegepast. Het masker, een combinatie van essentiële oliën, plantextracten en algen, heeft een verbeterde werking op de weerstand van de huid en vermindert overgevoeligheidsreacties. Voor de zeer gevoelige of snel reagerende huid.

Aroma Expert Lift (verstevigen en anti-rimpel)

Aroma Expert Lift voor de rijpere huid dient te worden gebruikt in combinatie met een serie hoogst geconcentreerde, specifieke doelgerichte producten. De drievoudige werkende ingrediënten van het masker geven uw huid een glad jong en uitgerust aanzien en stimuleren de vernieuwing van het huidweefsel. Een subliem resultaat .

Aroma Expert Experience 

Aroma Expert Experience  is een anti-verouderende behandeling met Liss’ âge fondant-effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend en  verstevigend werken en tevens de huid weer glans geeft. De huid krijgt weer een jeugdige uitstraling en wordt tevens beschermd

Aroma Expert Excelence

Aroma Expert Excelence is een behandeling die alle vormen van veroudering op actieve wijze tegen gaat. De behandeling bestaat uit de Liss’ âge excellence patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een  grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend, verstevigend en beschermend werken. Deze tablet wordt gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerd volumeconcentraat waardoor de huid weer stevig word en haar jeugdig volume herwint.

Aroma Expert Alpha+

Aroma Expert Alpha+ is een verhelderende verzorging die dode huidcellen verwijdert. Voor een versterkte werking wordt Alpha+ voorgeschreven in een kuur van 4 à 6 behandelingen gedurende 3-6 weken. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer men de kuur meerdere malen per jaar herhaalt en afwisselt met andere DECLÉOR behandelingen. Resultaat: een frisse, stralende en egale huid. Voor alle huidtypes.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.