Paraffine

Wat doet een paraffine behandeling?

 

[flickr-photo:id=24459106585,size=n]

De paraffine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

 

Een paraffine handpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen ze zijdezacht aan.

 

 

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst worden uw handen  gereinigd en gescrubt Hierdoor kunnen de werkstoffen van de oliën beter in de huid opgenomen worden. Daarna worden uw handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden.

De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.De pakking kan nu heerlijk tijdens uw Medisch Pedicure en/of gezichtsbehandeling z’n werk doen.

Na afloop wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan!Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een verzorgende handcrème. Op deze manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen en worden ze beschermd.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.