Couperose

Kleine rode adertjes die zichtbaar zijn in de huid.

Graag nodig wij u (geheel vrijblijvend) uit om samen met Body & Beauty te bekijken of het mogelijk is ook uw ongewenste huidoneffenheden te behandelen. Een begeleidende verzorging voor thuis,bestemd voor de gevoelige en sterk reagerende huid, werkt in alle bovengenoemde gevallen resultaat verbeterend.

Body & Beauty biedt een blijvende oplossing voor dit huidprobleem met een verbluffend en direct resultaat.

[flickr-photo:id=31646369917,size=-]

Couperose ofwel een gebied met rode (gesprongen) adertjes die zichtbaar zijn in de huid. 
Dit is een veel voorkomend huidprobleem, dat veroorzaakt wordt door verslapping van de spiertjes in de wand van de bloedvaatjes van de huid.

Couperose komt het meest voor op de wangen en de neus en wordt o.a. verergerd door wisseling van de temperatuur van de omgeving (extreem koud of extreem warm), door emoties, stress, voeding en/of inspanning.

Couperose en alle ontsierende huid oneffenheden kunnen wij van Body & Beauty door middel van diverse make-up technieken:o.a.camouflage en medische camouflage de huid camoufleren.

Couperose verdwijnt nooit vanzelf maar is vaak wel heel effectief te behandelen.  
Body & Beauty biedt een blijvende oplossing voor dit huidprobleem met een verbluffend en direct resultaat.

Eveneens kunnen wij van Body & Beauty u van deze andere ontsierende huidoneffenheden definitief afhelpen. 
Door middel van de Beauty-Tec en T-Way en met de diverse IPL-technieken. Verwijderen wij, couperose(rode adertjes), bloedblaartjes, spinneavus, steelwratjes en andere huid oneffenheden.

Met de BeautyTec-Sim wordt het bindweefsel verstevigd en het opgestuwde bloed wordt afgevoerd, 
terwijl met de T-Way de overgebleven zichtbare adertjes worden verwijderd.Dit zijn specialisaties om de ontsierende huid oneffenheden definitief te verwijderen.

Een begeleidende verzorging voor thuis, bestemd voor de gevoelige en sterk reagerende huid, werkt in alle bovengenoemde gevallen resultaat verbeterend.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.