Ongeregeldheden

Hoe kun je wratten het best behandelen?

Het is niet meer dan normaal dat sommige mensen wel eens last hebben van wratten. Wratten kunnen overal voorkomen, op je voeten, handen, tussen je knieën, of zelfs in het gezicht. Wratten zijn niet gemakkelijk te voorkomen en je kunt al snel besmet raken. Het vermijden van wratten zal dus lastig worden, maar het behandelen van wratten daarentegen is erg simpel. Hieronder zullen we een aantal tips en manieren geven bij het behandelen van wratten.

Behandelen

Er zijn verschillende middelen waar je wratten mee kunt behandelen en/ of verwijderen. Middelen als WratX, Wartner wrattenpen met TCA gel,Cryopen, Dag Wrat,HTC pen, Scholl Freeze en Arkopharma sticks zijn onder andere goed werkende middelen tegen wratten. Zo kun je met Scholl Freeze de wrat bevriezen waarna deze als het ware “afsterft”. 

Laten verdwijnen

Veel mensen kiezen over het algemeen om de wratten direct te verwijderen, dit omdat ze het vaak niet zo hygiënisch vinden ogen en omdat het gewoon vervelend is. Als de wrat midden in je gezicht zit of bijvoorbeeld op een vervelende plek waar je er veel last van hebt, kun je je voorstellen dat je deze zo snel mogelijk weg wilt hebben. Echter zijn er ook genoeg mensen die de wrat laten zitten en wachten tot dat deze uit zichzelf verdwijnt, dit kan namelijk ook. De middelen waarmee je een wrat kunt verwijderen zijn over het algemeen relatief duur. Veel mensen vinden het dus ook niet de moeite waard om een bestrijdingsmiddel aan te schaffen.

van derden

Bananen schil iedere avond erover wrijven,duketape op de wrat drie dagen erop laten zitten en herhalen tot de wrat weg is,blanke nagellak op de wrat aanbrengen iedere dag herhalen tot de wrat weg is,pleister spray iedere dag herhalen tot de wrat weg is.